Aprašymas
Prinokusių slyvų kvapo, raudonų uogų skonio su minkšais taninais vynas. Auginamas kalkakmenio ir vidutinio derlingumo dirvožemyje. 60% Cabernet ir 40% Syrah vynuogių.
Derlius nuimamas naktį, ir atrenkamas rankomis. Kontroliuojama fermentacijos temperatūra, 6 mėn. brandinamas ąžuolo statinėse. Pagrinde kvepia uogomis su užuominomis į saldymedį ir prieskonius. Turtingo skonio, kai pagrinde jaučiamos prinokusios slyvos, raudonos uogos ir jaučiami lengvi taninai. Rekomenduojama patiekti 14°-16°C temperatūroje. Labiausiai tinka su kepta mėsa, brandintu sūriu ar aštriais patiekalais. Kilmės šalis: Prancūzija. Prieš užsakant šią prekę, privalote su mumis susisiekti ir paklausti, ar šią prekę turime.