Aprašymas
Ši išskirtinė aukščiausios kokybės „Vikingfjord“ degtinė yra fermentuota bulvėmis ir distiliuota penkiais kartus ir stebina neįtikėtinai švelniais krašteliais. Bulvių alkoholis fermentacijos metu dažniausiai gamina priemaišas, todėl vyksta penkerių kartų distiliacija. Tai labai rafinuotas distiliatas, kuris po degimo išvalomas krištolo skaidrumo vandeniu iš daugiau nei penkis tūkstančius metų senumo Jostedal ledyno pietvakarių Norvegijoje ir taip padeda pasiekti absoliutų tobulumą.
Gėrimas puikiai tinka grynam pasimėgavimui ar net kaip alkoholinis pagrindas madingiems kokteiliams.
Nosis: Neutrali ir švelni, tačiau su džiovintų vaisių ir pipirmėčių dvelksmu.
Skonis: Neutralus, šiek tiek saldumo. Skonio pabaigoje jaučiamas kartumas. Ilgas poskonis.