Aprašymas
Mėlynžiedžių lubinų laukai jau nuo seno puošia Europos kraštovaizdį ir kulinarinį paveldą. Saldieji lubinai auginti ir vertinti dėl maistingų „pupelių“ ir gebėjimo atstatyti dirvožemį. Alpių kaimelių gyventojai iš lubinų sėklų ruošė tradicinę „Altreier Kaffee” kavą, kuri šildė tiek kasdienybėje, tiek prie šventinio stalo. Vasaros pabaigoje, kai lubinų sėklos subręsta, jos džiovinamos saulėje ir skrudinamos, atskleidžiant jų riešutišką, kakavos ir žemės aromatą. Iš lubinų ruošiama tamsi, švelniai rūgštelėjusi bekofeinė kava tebėra puikus pasirinkimas atokvėpio akimirkai – maloni skoniu ir naudinga organizmo pusiausvyrai. Palanku virškinimui, širdies veiklai, cukraus pusiausvyrai organizme. Riešutų, kakavos nata su skrudinto grūdo poskoniu.